ima

""

Nem kellett volna,

de mégis megtettem. Elolvastam egy cseppet sem baráti csapat, a Budapestről Bécsbe költözött - „menekült” - CEU (Soros úr Közép Európa Egyeteme) választási felmérését, jóslását, amely 12%-os ellenzéki győzelmet jósol, s bár ismerem elfogultságukat velünk szemben, szavahihetőségüket is így, mégis lefagytam a váteszi kinyilatkoztatásuktól.

Ferenc pápa felajánló imája Mária Szeplőtelen Szívének

Március 25-én, pénteken, a 17 órakor kezdődő bűnbánati szertartás keretében a Szent Péter-bazilikában Ferenc pápa felajánlja Oroszországot és Ukrajnát Szűz Mária Szeplőtelen Szívének. A Vatikán hivatalos oldalán 29 nyelven tették közzé a felajánló ima szövegét március 23-án. Az alábbiakban közöljük a teljes magyar nyelvű fordítást.

Ima 2022: Nem vagyunk egyedül!

Hazaszerető és Istenben hívő emberek számára nem újdonság, hogy a meggyőződésük szerint az ország javát leginkább szolgáló párt sikeréért fohászkodjanak. A Szent István napjával indult Ima 2022 akció azonban másképp közelíti meg a kérdést. Nem felekezet és nem pártfüggő. Tizennégy magánember azt kéri az Úristentől, hogy  jövőre a Tízparancsolatot tisztelő és annak megfelelően élő emberek kerüljenek be az országgyűlésbe.