kereszténydemokrácia

Kereszténydemokrata Est Dunaharasztiban

""

Dr. Maruzsa Zoltán, oktatásért felelős államtitkár és Selmeczi Zoltán, a váci Egyházmegyei Katolikus Iskolák Főhatósága főigazgatója Dunaharasztiban beszélgettek a köznevelést érintő kérdésekről Harrach Péter országgyűlési képviselő, a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség elnöke és Pánczél Károly országgyűlési képviselő társaságában.

 

Surján László: Ez nem parlament

Miután az egyesült ellenzék lényegében megbukott, másképp fogalmazva: a kormánypártok kiütéses győzelmet arattak, egyre többen fogalmazzák meg, hogy másképp, lényegesen nyugodtabban kellene vívni a politikai harcokat. Nemcsak az oroszok által indított háború végét szeretnénk látni, hanem a belpolitikai békét vagy legalább kulturált vetélkedést.

Lázár János: „Teljesen világos volt, hogy ennek a küzdelemnek a végén valaki ott marad a csatatéren.”

""

Az országgyűlési választások után először tartott Kereszténydemokrata Estet a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség (MKDSZ). Szokás szerint Harrach Péter, az MKDSZ elnöke, az est főszervezője köszöntötte az egybegyűlteket. A meghívott vendég Lázár János miniszter úr volt, aki régi baráti és bajtársi körbe érkezett. A beszélgetést Földi-Kovács Andrea moderálta.

Lázár János: „Teljesen világos volt, hogy ennek a küzdelemnek a végén valaki ott marad a csatatéren.”

Az országgyűlési választások után először tartott Kereszténydemokrata Estet a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség (MKDSZ). Szokás szerint Harrach Péter, az MKDSZ elnöke, az est főszervezője köszöntötte az egybegyűlteket. A meghívott vendég Lázár János miniszter úr volt, aki elmondása szerint régi baráti és bajtársi körbe érkezett. A beszélgetést Földi-Kovács Andrea moderálta.